Loaded Utrecht

We hanteren aangepaste openingstijden vanaf juni. We zijn op donderdag t/m zondag geopend waarbij we alleen op zaterdag en zondag open zijn voor brunch (op reservering).

Wil je ons eten lekker thuis eten dan kun je op de dagen dat we geopend zijn tot 16.00 bestellen via de ticketapp module hieronder. Na 16.00 mag je ons natuurlijk altijd bellen of je bestelling plaatsen via Uber

Welkom bij Loaded: de nieuwste aanwinst aan horeca in Utrecht op de Amsterdamsestraatweg. Bij Loaded zijn we – zoals velen anderen – niet vies van een festival en de goede happen die hierbij horen. Dus waarom dit niet het hele jaar door? Dat is wat wij hebben gedaan. En hoe!

Wij zijn  Sander, Jeffrey en Andre. Alle drie hebben wij een passie voor goed eten, drinken en gastvrijheid. Met z’n drieën hebben we ervoor gezorgd dat Loaded nu staat, en daar zijn we eigenlijk best wel trots op!

De Amsterdamsestraatweg is vol in beweging en daar wilden wij graag bij zijn. Toen dit pand op ons pad kwam hebben wij geen enkel moment getwijfeld en hebben wij ons idee waargemaakt.

Wat serveren we bij Loaded? Bij Loaded serveren we een combinatie van toffe festival-stijl gerechten en Streetfood in shared-dining vorm.

Gerechten die je in de straten van Bangkok, Barcelona, Londen of op toffe festivals zoals Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole of een van de vele food festivals tegenkomt in combinatie met een all-day brunch bar. Onze dranken zijn kleurrijke en smaakvolle blikken speciaalbier, lokaal gebrande koffie van Het Koffielab, Brand Garage frisdranken, huisgemaakte limonades, (boozy)milkshakes & Loaded cocktails. Loaded heeft ook een eigen taptafel voor als je lekker zelf met je vrienden wil tappen.